Turgutlu Tabela, Reklam dünyasının vazgeçilmez seçeneği olan tabela, Derman Reklam uzman ve deneyimli ekibiyle projelerinizin çözüm ortağı

Reklam dünyasının vazgeçilmez seçeneği olan tabela, firmamımız uzmanlık alanına girmektedir. Deneyimli ve tecrübeli eleman kadromuz, sektörel farklılıkları göz önüne alarak en iyi tasarımlara imza atmaktadır. Işıklı, ışıksız, animasyonlu ve ledli tabela modellerimizi incelemeden karar vermeyin.

Tabela Çeşitlerimiz

Tasarım harikası ürün kataloğumuzda aradığınız bütün seçenekleri bir arada bulabilirsiniz. Ürünlerimiz şu şekildedir:

  • 1-Cephe tabela çeşitleri, görsel açıdan etkileyici özelliklere sahiptir. Olumsuz hava koşullarına karşı özel üretilen cephe tabelaları, baskı özelliği kaliteli özelliklere sahiptir.
  • 2- Devasa özelliğe sahip totem tabela modelleri, özellikle yol kenarlarında göze hitap etmektedir. İki taraflı ve üç taraflı devasa totem modeller, büyük fabrikaların ve AVM’lerin en çok tercih ettiği ürünler içerisinde yer almaktadır.
  • 3- Kompozit cephe giydirme tasarımlarımız, her türlü hava koşullarına dayanıklıdır. Görsel açıdan estetik özelliğe sahip bu tasarımlar, uzun yıllar görsel özelliğini korumaktadır.
  • 4- Işıklı Tabelalar, algıda seçiciliği en iyi şekilde gerçekleştirmektedir. Animasyonlu ve aynı zamanda renkli özelliklere sahip ışıklı tabela modelleri, akşam karanlığında da reklamınızı yapmaya devam etmektedir.
  • 5- Resim ve fotoğraf baskılı ışıksız tabela seçenekleri, her firma için özel tasarlanmaktadır. İş yerinin giriş bölümüne monte edilen bu tasarım, görüş açısına uygun şekilde tasarlanmaktadır.
  • 6- Üç boyutlu özelliğe sahip kutu tabelalar, kabartmalı tabela olarak da bilinmektedir. Deneyimli elemanlarımız ışıklı veya ışıksız kutu tabelaları kısa sürede hazırlamaktadır. Giriş bölümüne monte edilen bu tabelalar, görsel açıdan dikkat çekici özelliklere sahiptir.
  • 7- Şehirler arası veya şehir içi kategorisinde yol tabelaları, gidilecek yönü gösterir. Özel tasarımlı yol tabelaları, reklam dünyasının klasik seçeneklerinden biridir.

Tabelasız Olmaz

Ekonomi dünyasının vazgeçilmez ihtiyacı olan tabelalar, bir iş yerinin en önemli konusudur. Kaliteli, gösterişli ve estetik özelliğe sahip bir tabela, müşteri memnuniyeti sağlar. Turgutlu Derman Reklam ekibi olarak, günün her saatinde hizmet sunuyoruz. İşin uzmanı elemanlarımız, iş yerinizin dekor özelliğini dikkate alarak en iyi tasarımı kısa sürede hazırlamaktadır.

İşinizde başarılı olmak istiyorsanız, iş yeri dekoruna ve bu dekora uyumlu tabelaya önem vermeniz gerekir. Görkemli bir mekan her zaman için müşterinin ilgisini çekmiştir.

Led Tabelalar

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte led tabelalar, tabela dünyasına yeni bir anlayış getirmiştir. Led tabela tasarımları, Power Led programı sayesinde, istenilen yazı ve sloganları tabelaya yansıtma imkanı sunmaktadır. Animasyonlu led tabelalar, reklam konusunda daha başarılıdır.

Firmamız, 7/24 reklam imkanı sunan tabelaları, kısa sürede hazırlamaktadır. İlk aşamada ekspertiz hizmeti sunuyoruz.

Turgutlu Tabela Reklam ekibimiz,

Tabela uygulanacak yerin fotoğraflarını çekmektedir. Bu fotoğrafları bilgisayara yükledikten sonra sanal tabela çalışması gerçekleştiriyoruz. Müşterinin beğendiği çalışma imalata gönderiliyor. Burada elemanlarımız bilgisayar çalışmasına uygun tabelayı üretmeye başlıyor. Üretim aşamasından sonra montaj aşamasına geçiyoruz. Işıklı tabelalarda yer alan elektrik bağlantıları, profesyonel eleman kadromuz tarafından kısa sürede montajlanmaktadır.